Florentine van der Stoep

Algemene fysiotherapie
Dry needling
Medical taping
Perifeer Vaatlijden/ Looptraining
Osteoporose specialist
YVLO zwanger en fit docent

“Toen ik dertien jaar geleden deze praktijk overnam, vond ik dat spannend. Ik had immers nog geen enorm lange werkervaring en was relatief jong. Maar wat overheerste was enthousiasme, ik had enorm veel plezier in mijn werk en dat heb ik nog steeds. Inmiddels heb ik mijn ervaring enorm mogen uitbreiden, mede natuurlijk door alle patiënten – geen mens is hetzelfde – maar daarnaast heb ik in de afgelopen jaren diverse cursussen gedaan, onder andere kracht en conditie training bij ouderen, lage rug en heupklachten, medical taping en ben ik gespecialiseerd in het werken met zwangeren. Verder heb ik verschillende modules gevolgd  aan The International Academy of Osteopathy in Zeist.
Wat mij drijft, is een grote interesse voor het menselijk lichaam én het feit dat je als fysiotherapeut echt van betekenis kunt zijn voor iemand. Echt goed luisteren naar iemands klachten is stap één in een succesvolle behandeling. Soms vinden mensen het lastig om over bepaalde problemen te praten. Zo rust er toch een soort van taboe op klachten die ontstaan na bijvoorbeeld een zwangerschap of door stress. Vanuit een oprechte interesse voor mijn patiënten en een open benadering, zonder oordeel, probeer ik altijd gezamenlijk te oorzaak van klachten te vinden. Natuurlijk kunnen wij (helaas) niet alle klachten verhelpen, maar we kunnen mensen wel (bijna) altijd handvatten bieden om de situatie te verbeteren, op weg helpen naar een gezonder, fitter, (meer) pijnvrij leven.”

Werkzaam in de praktijk op: maandag, dinsdag en vrijdag

Milou Timmermans

Algemene fysiotherapie
Oncologie therapie
COPD therapie
Covid 19 hersteltherapie
GLI (gecombineerde leefstijlinterventie)

Ik ben Milou Timmermans. In 2011 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Fysiotherapie Tanthof Oost, na mijn afstuderen was ik dus erg blij dat ik mijn werk loopbaan hier kon gaan starten.

De afgelopen 10 jaar heb ik me onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met COPD, oncologie en obesitas. Mensen mogen begeleiden in een traject met betrekking tot hun gezondheid en fysiek functioneren is iets wat ik graag doe.

Ieder mens is uniek, en dat maakt mijn werk juist zo leuk.

Werkzaam op: maandag, woensdag en donderdag

Sanne Koens

Algemene fysiotherapie
Manuele therapie

“In de zomer van 2021 heb ik de masteropleiding Manuele therapie afgerond. Door deze studie heb ik mijn vakinhoudelijke kennis kunnen verbreden waardoor ik nu veel meer ‘tools’ heb om in te zetten bij de behandeling van een cliënt. Met name wervelkolom gerelateerde klachten vind ik interessant. Daarnaast vind ik het vooral erg belangrijk om verder te kijken dan alleen de lichamelijke klacht. Wat is de oorzaak en wat speelt er wellicht nog meer? Persoonlijke doelen en wensen van de cliënt krijgen voor mij dan ook de grootste prioriteit. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor het betreffende gezondheidsprobleem om zo gericht (en met resultaat!) te werken aan uw herstel.”

Werkzaam op: dinsdag, donderdag en vrijdag