Fysiotherapie Tanthof Oost is sinds jaar en dag gevestigd in Delft. De praktijk werd gestart aan de Spreeuwenstraat, door Marloes Verheijen. In 2006 kwam Florentine van der Stoep, toen net afgestudeerd, hier in dienst. Twee jaar later besloot Marloes te emigreren en kreeg Florentine de kans de praktijk over te nemen. Een uitdaging die zij met beide handen aangreep. De ambitie om te groeien en onder meer ook groepstraining en -therapie aan te bieden, leidde tot een verhuizing naar de huidige locatie: de Kalfjeslaan in de wijk Tanthof Oost in Delft. 

Handig om te weten
De praktijk heeft twee ruime behandelkamers en een grote, lichte oefenzaal met professionele fitnessapparatuur. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. En op maandag en donderdag tot 21.00 uur.

Met of zonder verwijzing
U kunt bij ons met of zonder verwijzing van een arts terecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan gerust contact met ons op.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar. Dichtbij de afslag Delft, met genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Ook stopt de bus dichtbij en is er een fietsenstalling. Klik hier voor de route.

Volg ons ook!
Op onze sociale media delen we regelmatig een kijkje achter de schermen en vindt u handige tips en ons laatste nieuws.
We zijn hier te vinden:
Fysiotherapie Tanthof Oost op Facebook
Fysiotherapie Tanthof Oost op Instagram