Geen verwijzing nodig

In deze praktijk kan iedereen terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat, via de huisarts of  DTF ( Direct Toegankelijke Fysiotherapie). Al een aantal jaar heeft u geen verwijzing van de huisarts meer nodig voor een behandeling bij de Fysiotherapeut. Wanneer u twijfelt of uw klacht behandelt kan worden door middel van Fysiotherapie kunt u alsnog contact opnemen met uw huisarts die daarin verheldering kan geven.

Direct een afspraak

Wanneer u direct een afspraak wilt maken, kunt u bellen  voor een “screening” waarin wij bepalen wat de beste behandelmethode voor uw klacht is. Wanneer blijkt dat fysiotherapie de beste behandelmethode is wordt direct de eerste behandeling gegeven en eventueel een volgende afspraak gemaakt. Behandelingen zijn altijd 1 op 1 met als doel een ontspannen en prettige sfeer. Onze manier van behandelen is persoonlijke interactie en krijgt u oefeningen voor thuis mee om uw herstel te bevorderen.

 

algemene fysio

Algemene fysio

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij of zij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Meer lezen…

Medical taping

Medical taping

Deze methode van taping, aangebracht door een professionele behandelaar, heeft niet alleen een stabiliserende werking op gewrichten maar stimuleert en ondersteunt ook de spierfunctie, bloed en lymfcirculatie.

Meer lezen…