foto fysioruimte

Oefengroepen

Fysiotherapie Tanthof Oost beschikt over een ruime oefenzaal die uitermate geschikt is om te trainen. Meedoen aan een oefengroep wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. U moet de factuur zelf betalen. Onze groepen bestaan uit maximaal 6 personen die ten alle tijden onder begeleiding van een afgestudeerd fysiotherapeut trainen. Hierdoor weet u zeker dat u verantwoord en optimaal bezig bent. Onze oefenruimte is uitgerust met apparatuur van Enraf-Nonius. Grote revalidatie centra zoals bijvoorbeeld het Erasmus MC gebruiken deze apparatuur ook.

Daarnaast bieden wij ook nog doelgroepentraining aan. Deze groepen zijn ideaal zijn voor mensen die klachten hebben en toch op een verantwoorde wijze aan hun gezondheid willen werken.

Als u geen zin heeft om naar een sportschool te gaan en geen oefengroep nodig heeft en toch lekker wil bewegen, kom dan naar onze praktijk op Kalfjeslaan 68. Op tijden dat er geen oefengroepen zijn kunt u op uw gemak gebruik maken van onze apparatuur. U kunt o.a. (hard) lopen, fietsen, met alleen de armen fietsen en roeien. Met of zonder begeleiding, wat u wil. Neem contact op over onze tarieven of loop eens binnen.

Daarnaast is er de medische trainingstherapie. Dit is in feite een onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling.