Fysiotherapiepraktijk Tanthof Oost bestaat uit een klein, vast team van vrouwelijke fysiotherapeuten. Naast kwaliteit en professionaliteit vinden wij een prettige, ontspannen sfeer en persoonlijke benadering erg belangrijk.
Alle fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van bewegen. Wij kijken daarbij allereerst naar de patiënt in het geheel, naar de persoon achter de klacht. Behandelplannen maken wij niet alleen voor, maar in overleg mét de patiënt. Alle behandelingen zijn maatwerk; op het lijf geschreven. Bovendien wordt u zoveel als mogelijk steeds door dezelfde fysiotherapeut geholpen. Dit alles met als doel: het niet alleen zo snel mogelijk herstel, maar ook het voorkomen van herhaling of andere klachten.

U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, dry needling, medical taping en medische oefengroepen/fitness. Wij behandelen zeer diverse klachten, maar zijn daarbij gespecialiseerd in het werken met zwangeren, met mensen met osteoporose (botontkalking) en COPD, Covid 19, perifeer vaatlijden, oncologie therapie en in begeleid sporten, zowel één op één als in groepen. Wij geloven dat we iedereen kunnen helpen. Misschien is volledig herstel niet altijd mogelijk, maar in dat geval kunnen wij wel handvatten bieden. Of doorverwijzen naar een andere specialist.

Onze fysiotherapeuten hebben zich na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut verder gespecialiseerd.  zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten. We volgen regelmatig cursussen en opleidingen om onze kennis te vergroten, bij te blijven bij ontwikkelingen in ons vakgebied.

Op de website van Zorgkaart Nederland zijn ervaringen te vinden van enkele van onze patiënten. 

Volg ons ook!
Op onze sociale media delen we regelmatig een kijkje achter de schermen en vindt u handige tips en ons laatste nieuws.
We zijn hier te vinden:
Fysiotherapie Tanthof Oost op Facebook
Fysiotherapie Tanthof Oost op Instagram